De 1 liter vorstbestendige F-500 Brandblusser

De 1 liter vorstbestendige F-500 brandblusser is uitermate geschikt voor huis-tuin en keuken branden. Brandende lithium-ionbatterijen of kunststoffen hebben een bijzonder effectief blusmiddel nodig om de brand succesvol te bestrijden. Voornamelijk de Lithium-Ion batterijen komen we steeds meer tegen in ons huishouden, denk aan laptops, mobiele telefoons of een elektrische fiets. Omdat er steeds meer Lithium-Ion batterijen in ons huishouden voor komen, brengt dat ook weer meer brandrisico’s met zich mee. Daarom adviseren wij u een F-500 brandblusser.

De permanente drukblusser van de NEURUPPIN serie WD F-500 zijn hier in hun element: het milieuvriendelijke blusmiddel, dat vorstbestendig is tot -30 ° C, kan het vuur snel en effectief bestrijden. Het bestaat voornamelijk uit water en het fluorvrije additief F-500 Encapsulator Agent. De F-500 kapselt de brandstoffen en brandbare gassen in en verstikt ze. Bovendien vermindert het blusmiddel snel de warmte en verlaagt het de oppervlaktespanning van het water.

Vorstbestendig voor vele toepassingsgebieden, verkrijgbaar in 1, 3, 6, of 9 liter 

Omdat ze vorstvrij zijn, zijn ze ook geschikt om in geval van nood betrouwbaar in de open lucht of op onverwarmde locaties te staan. De beproefde permanente druktechnologie met verzinkt messing ventiel, testventiel en manometer en de robuuste constructie Made in Germany garanderen een lange levensduur. Een overdrukbeveiliging zorgt voor extra veiligheid (belangrijk bijvoorbeeld bij overdruk door temperatuurinvloed).