Veel merken, groot aanbod

vraag ons om advies

FAS: Fire Attack System

Fire Attack System is een water-schuim blussysteem en levert onder hogedruk een fijne waternevel. Deze systemen worden vervaardigd in Engeland.

Er zijn 2 modellen van het Fire Attack System:

  • Model mini, met een enkele slanghaspel en een werkdruk van 140 bar
  • Model ultra, met een dubbele slanghaspel en een preszijdedruk van 200 bar

Starten en blussen pakket

Ons “Starten” en Blussen” pakket is een compleet pakket. Dit pakket van producten betekent simpelweg “Sleutel” omdraaien en “Starten” met de werkzaamheden. Het “Starten en “Blussen” pakket bevat dus alle hardware die nodig is om aan het werk te gaan zonder terug te moeten vallen op andere bronapparatuur.

Na een informatieve training met de apparatuur, kan het systeem gemakkelijk gebruikt worden.

De FAS mini

De FAS mini is een functioneel, kostenbesparend, eenvoudig te bedienen blusapparaat met grote bluskracht.
Voor meerdere doeleinden toepasbaar: voor de brandweer als eerste inzet, BHV, kleine dorpsgemeenschappen, stadsdelen, campings, bungalowparken, natuurbehoud, etc.

Grote bluskracht, weinig water, schuimvormend middel toepasbaar. U kunt door middel van een externe waterpomp water uit sloten of reservoir op pompen. Aan te sluiten op een watertank die net als de mini eenvoudig mee op de auto of aanhanger gaat.

Bekijk de specificaties van de FAS mini

Fire-Attack-System-mini

De FAS ultra

De FAS ultra is een grotere broer van de mini. Eenvoudig in een 4×4 in te bouwen of op een aanhanger. Met twee man tegelijk blussen door middel van twee haspels. Zelfs als u met twee man tegelijk aan het blussen bent heeft u geen drukverlies.

Elke slang is in lengte uit te breiden. 80 tot 90 % waterbesparing. Geschikt voor schuimtoevoeging. Te gebruiken met verschillende lansen. Uitermate geschikt voor de brandweer, BHV, dorpsgemeenschappen, stadsdelen, campings, bungalowparken enzovoort.

Bekijk de specificaties van de FAS ultra

Fire-Attack-System-ultra